Anca Greu este unic asociat si director general al societatii Acces Finance si ocupa aceasta functie inca de la inceputul activitatii (Iunie 2006), fiind responsabila cu managementul si administrarea societatii, cu negocierea parteneriatelor in baza carora se desfasoara activitatea, cu dezvoltarea retelei de vanzari externalizate, dar si de negocierea contractelor de leasing pentru clientii corporate ai companiei. Detine o experienta de 9 ani pe piata brokerajului de leasing si credite, si peste 14 ani in domeniul leasingului financiar.

In perioada 2002-2006 a lucrat in Raiffeisen Leasing IFN SA, ocupand pozitii precum administrator contracte, sef department contracte si manager senior de relatii cu clientii.
In perioada in care a fost angajata in cadrul grupului Raiffeisen, a fost selectionata de catre management pentru a se specialize in metodologia proceselor Six Sigma, sustinut in cadrul grupului la Vienna de catre Raiffeisen Leasing International, pe parcursul anului 2005, obtinand certificarea de Green Belt. In perioada 2005-2006 a si dezvoltat un proiect de imbunatatire a proceselor in cadrul Raiffeisen Leasing Romania, cu titlul “Time to yes”, in urma caruia a rezultat micsorarea timpului de raspuns a dosarelor de leasing de la 5 zile la 2 zile lucratoare.

A absolvit Facultatea de Comunicare si PR din cadrul Scolii Nationale de Stiinte Politice in anul 2005, a urmat 3 ani de studii superioare in cadrul Academiei de Studii Economice la Facultatea de Finante-Banci, in perioada 2003 – 2006.
In perioada 2010-2011 a finalizat cu success un MBA in cadrul Vienna University of Economics and Business, specializarea fiind in Project and Process Management.

Anaida Zarna este sales manager al societatii Acces Finance, incepand cu luna aprilie 2008. In perioada 2004-2008 a facut parte din echipa de vanzari a societatii Raiffeisen Leasing, ocupand functia de manager de relatii cu clientii. A absolvit cursurile Facultatii de Finante Banci din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu.

Razvan Pochibreanu este asistent manager al societatii Acces Finance, incepand cu septembrie 2012. A absolvit Facultatea de Management, din cadrul SNSPA si programul de masterat “Managementul Resurselor Umane” din cadrul Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza.

Comments are closed.